Image Alt

TALLER INFANTIL “EL MISTERI DE LA MÚSICA”

TALLER INFANTIL

“EL MISTERI DE LA MÚSICA”

TALLER INFANTIL “EL MISTERI DE LA MÚSICA”

 

Formadors: Encantades amb Juan Aguiar

Horari: 15:30h – 17:00h

Ubicació: Sala del Pavelló de Bellestar

Preu: 15€

Aforament: 25 places

 


 

Descripció del taller

Dues dones encantadores i encantades de la vida, la Genissa i la Pilar, ens proposen un espectacle creat amb guió i música original, on els nens i les nenes participen activament dins la història amb instruments de percussió, creant sons i ritmes. Creant…la banda sonora. 

Tot seguint el fil d’una llegenda relacionada amb els Set Inferns, els nens i nenes participaran en la descoberta d’un misteri a través de músiques i de jocs amb instruments de percussió, on seran els protagonistes.

…us esperem, l’art ens espera!

Genissa Carricondo és professional del teatre, formada en Arts Escèniques i Titelles i especialitzada en pedagogia del Clown a Paris i Suïssa. Comença el camí professional l’any 1991 tot fent muntatges propis, animacions infantils i dirigint tallers. Crea espectacles posant en valor la tradició cultural del Pirineu, com “la Trementinaire i el seu cabàs de contes”, i “Anem a plegar Minairons” Guàrdia d’Ares-nit de Sant Joan. Periòdicament realitza sessions de contes a la Biblioteca de la Seu d’Urgell.

 

Pilar Planavila és acordionista, musicoterapeuta i compositora de cançons infantils. Es forma al Conservatori del Liceu de Barcelona, i a Idec UPF. Actualment realitza classes al Conservatori dels Pirineus, i col·labora amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de Lleida i amb Singular (música i Alzheimer) en projectes socials com a musicoterapeuta. Crea cançons infantils com les Cançons dels Minairons, la cantata En Pic Poruc, entre d’altres. És component del grups GuitarBellows (Nuevo tango & jazz manouche) i Daura (música Folk).