Image Alt

SICUT APES

SICUT APES

Biografia

Sicut Apes neix la tardor de 2022. Partint del cant coral i la música clàssica com a primer bagatge musical, les dues cantants s’endinsen en la música d’arrel de diferents territoris. Amb l’acompanyament de la percussió tradicional de la nostra península i les tecles que les apropen a sonoritats més modernes, les seves veus serviran de nexe d’unió entre aquests dos móns.

Clara Palet i Carla Mateo neixen a Barcelona i des ben petites formen part de diversos cors de la ciutat, com el Cor Vivaldi i els cors de l’Orfeó Català del Palau de la Música. Posteriorment, la Clara s’inicia en els estudis de jazz i música moderna i el 2022 es gradua en Interpretació en Cant Jazz a l’Escola Superior del Taller de Músics de la mà de professores com Magalí Sare i Carola Ortiz. D’altra banda, la Carla finalitza el grau superior d’Interpretació de Cant Clàssic al conservatori del Liceu l’any 2019 amb els professors Oriol Rosés i Marta Mathéu.

Degut a l’interès d’ambdues per la música d’arrel de la península ibèrica i les percussions tradicionals, han participat en formacions impartides per Raquel Cruces, Martí Hosta, Anna Ferrer i Rusó Sala, entre
d’altres.