Erika, Pepón, Ernest Trio

a

Erika, Pepón, Ernest Trio

<strong>Erika Weigand Fàbregas (acordió diatònic i flauta travessera) Josep “Pepón” Vilarrubla Martín (acordions diatònic i semisimètric) Ernest Pipó (guitarra) </strong></br>Tres sonoritats confidents. Proposta singular de música de creació pròpia, motivats per les melodies folk, unes bones estones d’experiment, espurnes d’improvització, engrunes celtes i partícules jazz. Trio formulat per la Trobada d’Acordionistes d’Arsèguel, segueix empescant i orbitant, beu de diferents estils, prèn de totes les cultures i va traçant fils, per a desenvolupar un teixit propi on subjectar-hi els imaginaris col·lectius.

Tres sonoritats confidents.
Proposta singular de música de creació pròpia, motivats per les melodies folk, unes bones estones d’experiment, espurnes d’improvització, engrunes celtes i partícules jazz.
Trio formulat per la Trobada d’Acordionistes d’Arsèguel, segueix empescant i orbitant, beu de diferents estils, prèn de totes les cultures i va traçant fils, per a desenvolupar un teixit propi on subjectar-hi els imaginaris col·lectius.